O meni

:)Kratko i jednostavno… Osoba koja obožava kuhati…:)

Malo duži opis, jer i ljubav je teško opisati, a kamo li kuhanje. 🙂

U kuhanje sam se zaljubila još dok sam bila mala i gledala mamu kako radi i kuha razne specijalitete. Nikada nisam bila osoba koja obožava neka egzotična jela, kuhinje ili sa druge strane začine. No, ono što sam obožavala uvijek jesti su bila domaća tradicionalna jela. Kada me netko pita koje mi je najdraže jelo vjerojatno bi bila mamina sarma ili neki “čušpajz”. I da mora biti mamino, jer ona to napravi nekako drugačije, pa čak i od mene.

Uz kuhanje naravno obožavam peći i kolače. Tu dolazi moja kreativnost na vidjelo. U zadnje vrijeme, vjerujem kao i svi, obožavam se igrati sa ticino (fondant) masom. Izradu vježbam na plastelinu od svoje princeze :). Od kolača obožavam čokoladne, no naravno i neke egzotične kombinacije se nađu na rasporedu.

Blog ili kako ja ovo zovem – „digitalna kuharica“, sam odlučila napraviti iz praktičnih razloga – pisanje/prepisivanje recepta. Uvijek kada nešto napravim i dam svojim vjernim „kušaćima“ da probaju moje kreacije na kraju se jave za recept. I onda krene prepisivanje, kopiranje i prije svega toga tjedan dana zaborava da ponesem recept. S obzirom da sam umislila da je „digitalnu kuharicu“ jednostavno napraviti, odlučila sam na ovaj način dijeliti svoje najdraže recepte – svojim prijateljima ili ljubiteljima kuhanja.

Postoje mnogi blogovi, webovi i sl. koji se bave ovom istom temom. Vjerujem da ni moj neće biti nešto posebniji od svega ostalog, no meni će biti definitivno zabava, pa se možda nađe još netko sličan meni. Masterchef nisam, ali nisam ni za odbaciti.

Inače sam obična „majka“, „radnica“, „kreativka“ koja iz dana u dan uživa u svojim hobijima i obitelji. I zato i ovu „digitalnu kuharicu“ posvećujem svim ženama (kraljicama) ali i muškarcima koji vole kuhati.

Nije potrebno iz kuhanja raditi znanost, već samo osigurati vrijeme i ljubav:)

Napomena: sve slike na blogu su isključivo moje vlasništvo, te upotreba istih nije dozvoljena bez moje pisane potvrde.

Kontakt 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.